шапка

Principala

Compania noastră activează pe piață din anul 2005, ajutînd să proiecteze și să  producă un larg asortiment de lucrări din fier forjat, cu gravură artetihturală de cartre cei mai buni meșteri.

Modelarea fierului - este o artă, ce permite să indeplinească diferite lucrări clienților și dizainerilor: porti cu siluetă accentuată, gratii decorative cu uzoare forjate și perile pentru scări rotunde și mobila modelată din metal. Parți de calitate superioară, perilă, garduri, gratii decorative și alte lucrări, realizate de mesterii companiei "Incevas-Artefero" SRL după proiecte individuale, face casa  dumneavostră frumoasă, unicală pentru ce se deosebeste de alte case.
Noi efectuam un larg spectru de lucrări pentru obtinerea unor modele, unicale prelucrăi metalului la temperaturi inalte. Portofoliu nostru include construcții din metal forjat, - porți si garduri, terase originale, gratii decorative si multe altele.

Metaloconstructii. Porti unicale, garduri originale sau scării  accentueaza frumusetia la intrarea in oficiu, magazin sau centru comercial. Constructia interesanta a portilor și forma fina a gardurilor, perilele din stradă atrag atentia si bucura mult priviria oamenilor din jur. Baza constructiilor din metal sub acompanimentul extraordinar a compozitiilor liniilor din fier forjat si a ornametelor rafinate vor fi cartea de vizita originala a dumneavoastra.

Foisoare de vara si alte confectii decorative din fier forjat se combina cu cele mai interesante landsafte exterioare, cit si cu interiorul casei de locuit. Razele solare usor se pierd in ornamentele combinate cu verdiata florilor de la terase si confectiile din fier forjat pot accentua anumite elemente a landsaftului.

Mobilierul din fier forjat, instrumente si accesorii penru camin si alte lucruri penru interiror prin comodetatea lor le prefac in lucruri de neinlocuit in crearea comoditatii a interierului dumneavoastra. Paturi cu speteze in stil retro, rame decarative pentu oglinzi, masute pentru ziare, suporturi pentru lumnari infrumiseteaza casa dunmeavoastra si creaza o otmasfera de castele imparatesti.
Ești aici: Главная