TEL: (022)-41-05-05     MOB: (373)-79-225-457
STR. VADUL LUI VODĂ 34       Русский    Румынский
 • Slideshow01
  Noi efectuam un larg spectru de lucrări pentru obtinerea unor modele, unicale prelucrăi metalului la temperaturi inalte.
  079-225-457
 • Slideshow02
  Noi efectuam un larg spectru de lucrări pentru obtinerea unor modele, unicale prelucrăi metalului la temperaturi inalte.
  079-225-457
 • Noi efectuam un larg spectru de lucrări pentru obtinerea unor modele, unicale prelucrăi metalului la temperaturi inalte.
  079-225-457

Pruduse

 

noutate

Pruduse

 

lumeafierului.md

Despre Noi

Compania noastră activează pe piață din anul 2005, ajutînd să proiecteze și să producă un larg asortiment de lucrări din fier forjat, cu gravură artetihturală de cartre cei mai buni meșteri. Modelarea fierului - este o artă, ce permite să indeplinească diferite lucrări clienților și dizainerilor: porti cu siluetă accentuată, gratii decorative cu uzoare forjate și perile pentru scări rotunde și mobila modelată din metal. Parți de calitate superioară, perilă, garduri, gratii decorative și alte lucrări, realizate de mesterii companiei "Incevas-Artefero" SRL după proiecte individuale, face casa dumneavostră frumoasă, unicală pentru ce se deosebeste de alte case.

Noi efectuam un larg spectru de lucrări pentru obtinerea unor modele, unicale prelucrăi metalului la temperaturi inalte. Portofoliu nostru include construcții din metal forjat, - porți si garduri, terase originale, gratii decorative si multe altele. Metaloconstructii. Porti unicale, garduri originale sau scării accentueaza frumusetia la intrarea in oficiu, magazin sau centru comercial. Constructia interesanta a portilor și forma fina a gardurilor, perilele din stradă atrag atentia si bucura mult priviria oamenilor din jur. Baza constructiilor din metal sub acompanimentul extraordinar a compozitiilor liniilor din fier forjat si a ornametelor rafinate vor fi cartea de vizita originala a dumneavoastra.

lumeafierului.md

avantajele noastre


Asortiment larg

Asortiment larg

Vă oferim un larg asortiment de lucrări din fier forjat, cu gravură artetihturală de cartre cei mai buni meșteri.
Calitate înaltă

Calitate înaltă

Parți de calitate superioară, perilă, garduri, gratii decorative și alte lucrări, realizate după proiecte individuale, face casa dumneavostră frumoasă, unicală pentru ce se deosebeste de alte case.
Livrarea prin Moldova

Livrarea prin Moldova

Dacă comandați un produs de la noi, veți obține livrare gratuită prin Moldova.